Brilmode is onze passie en deze houden wij nauwlettend in de gaten. We bezoeken met grote regelmaat nationale en internationale brillenbeurzen om er zeker van te zijn dat wij de laatste trends en beste innovaties in brildesigns kunnen aanbieden gemaakt van hoogste kwaliteit.

U vindt bij ons de nieuwste collecties van topmerken als Dior, Face a Face Paris, Traction Productions, Gijs Dutch Design, Prodesign Denmark, Rodenstock, Eyepetizer, om maar een paar te noemen.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn. Indien u recht heeft op een zorgvergoeding kunnen wij dit bedrag direct verrekenen op uw aankoopbedrag.

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit, vandaar dat wij Serengeti zonnebrillen zeker even willen noemen. Serengeti glazen reageren op UV-licht door het geleidelijk aan te passen aan het veranderende licht, zodat het oog relaxed blijft. Donker glas in fel zonlicht en lichter in bewolkte omstandigheden, deze technologie betekent dat je ogen zich aanpassen aan alle lichtomstandigheden en geeft het oog beter contrast waardoor vormen en kleuren sneller te onderscheiden zijn, waardoor je ogen minder vermoeid raken. Daarnaast zijn de glazen ook voorzien van een polariserende technologie die het licht filtert dat de lens komt door te fungeren als microscopische jaloezieen. Evenwijdige lichtstralen worden doorgelaten, terwijl afleidende loodrechte stralen tegen verblinding worden geabsorbeerd. Het resultaat is een meer technisch efficiënt kijkervaring, met een onovertroffen comfort en een optisch correcte mening.
Deze flexibele lenzen zijn de beste keuze door chauffeurs, piloten en actieve kijkers die geen concessies willen nemen met hun zicht.