Omdat elk oog uniek is zijn ook de kijkwensen voor iedereen anders. Wij nemen daarom de tijd om naast een vakkundige oogmeting ook uw kijkwensen te inventariseren en te kijken welke kijkoplossing het meest geschikt is voor u. Om zeker te zijn van de beste resultaten hebben wij daarom een Vision Center in onze winkel waarmee wij naar aanleiding van uw wensen een persoonlijk kijkprofiel kunnen samenstellen en daar een uniek paar glazen speciaal voor uw ogen kunnen produceren.

Bij een maat- of mantelpak kun je zeggen dat het ‘als een tweede huid’ of ‘als gegoten’ zit. Niets knelt, niets drukt. Alles ziet er perfect uit.
Een speciaal voor u gemaakte bril met brillenglazen op maat in het juiste montuur heeft precies hetzelfde effect: uw ogen voelen zich meteen heerlijk op hun gemak. In vergelijking met traditionele brillenglazen hebt u scherper en contrastrijker zicht, met name in de schemering. Kortom: u beleeft een nieuwe en ongeëvenaarde kijkervaring!
Met brillenglazen op maat van kunt u eindelijk uw gezichtsvermogen ten volle benutten.
Wist u bijvoorbeeld dat uw ooglens kantelt, wanneer u leest? Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op uw netvlies niet optimaal scherp is. Onze apparatuur neemt deze kanteling daarom mee in zijn analyse.

 3D-video oogmeting

Bij de productie van brillenglazen op maat speelt de pasvorm van de bril op het gezicht een beslissende rol. Met de ImpressionIST®, het state-of-the-art 3D-video centreersysteem van Rodenstock, worden de gegevens verzameld die hiervoor van belang zijn.
U kijkt gewoon in de spiegel van de ImpressionIST®. Met twee camera’s worden er vanuit twee gezichtshoeken beelden van u gemaakt. Met behulp van deze beelden worden in combinatie met het door u gekozen montuur parameters van uw gezicht nauwkeurig gemeten, zoals de afstand tussen uw pupillen, de hoornvliesafstand en inclinatiehoek. Absolute precisie, een hoge reproduceerbaarheid van de meetwaarden en een optimale controle.

Maatwerk tot in perfectie

Al deze meetresultaten sturen wij mee met uw bestelling en de restresultaten van de ‘normale’ oogmeting. En nu komt het echte ‘geheim’ van de geavanceerde productietechnologie: de berekening van de voor u optimale brillenglazen die op elk gezichtspunt perfect afgestemd zijn op uw ogen.
Het resultaat zijn de nauwkeurigste brillenglazen die ooit gemaakt zijn! Hiermee wordt een optimaal kijk- en draagcomfort geboden waardoor u uw gezichtsvermogen eindelijk ten volle kunt benutten en bent u beduidend sneller aan de nieuwe bril gewend.
Het verschil met een standaardbril zult u meteen merken, gegarandeerd.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn. Indien u recht heeft op een zorgvergoeding kunnen wij dit bedrag direct verrekenen op uw aankoopbedrag.