Biometrisch DNEye Oogonderzoek

Ontdek het maximale potentieel van uw zicht

Met de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock worden van elk oog duizenden data punten gemeten. Uniek is dat we zo in staat zijn om de verschillen in uw dag- en nachtzicht te analyseren en de lengte van het oog mee te nemen in het exacte biometrisch oogmodel. Deze individuele data gebruiken we voor de productie van uw persoonlijke brillenglazen die exact bij uw ogen passen.

Exact zicht in elk licht
Wanneer uw zicht tijdens een dagelijkse uitdaging wordt, kunnen biometrische brillenglazen beduidend scherper, contrastrijker zicht en meer comfort bieden met een betere kleurwaarneming.
Wist u dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ’s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ’s nachts.

HD-glazen
Dankzij de nieuwste techniek worden beeldschermen steeds scherper. Fotocamera’s leggen meer details vast. Dezelfde ontwikkeling voltrekt zich ook in de optiek. Wie optimaal wil profiteren van al deze vernieuwingen, begint natuurlijk bij zijn bril.