Brilmode is onze passie en deze houden wij nauwlettend in de gaten. We bezoeken met grote regelmaat nationale en internationale brillenbeurzen om er zeker van te zijn dat wij de laatste trends en beste innovaties in brildesigns kunnen aanbieden gemaakt van hoogste kwaliteit.

U vindt bij ons de nieuwste collecties van topmerken als Eyevan en Eyevan 7285, Traction Productions, Porsche Design, Gijs Dutch Design, Rodenstock, Face a Face Paris, Woody’s Barcelona en Scotch & Soda om maar een paar te noemen.
Wij maken zelf ook een exclusieve brillenlijn in unieke kleurcombinaties. Elke bril is uniek en wordt maar 1 keer in die kleursamenstelling gemaakt, zodat u echt een op-maat product krijgt!

Ook hebben wij supertoffe zonnebrillen van o.a. Face a Face Paris, Scotch & Soda maar zeker moeten we hier Serengeti even noemen, deze zonnebrillen zijn uniek door hun high-end brillenglazen welke contrastverhogend, polariserend en photochromatisch zijn, deze zonneglazen passen zichzelf aan aan de weersomstandigheden!

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn. Indien u recht heeft op een zorgvergoeding kunnen wij dit bedrag direct verrekenen op uw aankoopbedrag.