Wij hebben een ruim assortiment gouden sieraden van Swing Jewels, Italo Botene, Eclat en International Diamant.
Voor een greep uit onze collectie kunt u kijken op: https://mijnjuwelier.online/Juwelier-van-rooij/

Groeibriljant systeem

Een groot deel van onze 14 krt gouden sieraden met diamant vallen onder ons groeibriljant systeem. Als u een sieraad met groeibriljant aanschaft, heeft u de mogelijkheid om binnen een periode van 2 jaar dit sieraad te laten ‘groeien’. Hierbij ruilt u het sieraad in voor een sieraad met een grotere diamant. Wij brengen dan de volledige dagwaarde in mindering op het nieuwe Eclat groeibriljant sieraad. U betaalt dus het restante bedrag bij. Het nieuwe sieraad dient wel minimaal 50% duurder te zijn dan het sieraad dat u inruilt. Zo wordt uw sieraad stapsgewijs in waarde steeds hoger.

Bijvoorbeeld: u heeft een ring aangeschaft met 0,03 crt groeibriljant voor €333,- en wilt groeien naar een 0,07 crt van €499,- dan betaalt u (499 – 333 =) €166,- bij.

Wat is de waarde?

De waarde van een groeibriljant is de waarde in de catalogus van dat moment.

Het is mogelijk dat u het ene jaar meer betaald dan het andere jaar in verband met de goud en diamant prijs van dat moment.

Welke diamant kwaliteit hebben de groeibriljanten?

De kwaliteit van de groeibriljant in het sieraad is Top Wesselton VVS/VS. Eclat gebruikt geen mindere kwaliteiten voor zijn groeibriljant.

Goud gehalte?

Wij verkopen uitsluitend sieraden van 14 karaat goud voor de groeibriljant collectie.